Jadon Sancho: «What a crazy 6 months @bvb09»

0
128
Jason Sancho og Toni Kroos

Borussia Dortmund landet på 5.plass i Bundesliga denne sesongen. – Det satte igang et arbeid om å hente en ny manager til Signal Iduna Park, men så fortsatte de «svartgule» i vinne i Champions League.

Lørdagens Champions League finale på Wembley, selv om det ble 2 – 0 tap mot Real Madrid har sørget for at manager Edin Terzić får ny tillitt.

Men det er ikke sikkert at Jadon Sancho blir!. Den engelske venstrevingen har vært svært god siden han kom på lån fra Manchester United i vinter og essensiell for suksessen i Champions League. – Det ligger ikke noen kjøpopsjon i avtalen og sjefene på Old Trafford ønsker en betaling som trolig er langt over det den tyske klubben er villig til å betale.

Les: Overlevde i Bundesliga med nød og neppe – 10 spillere får ikke være med på moroa videre

En oppdatering i sosiale medier fra Jadon Sancho føles som et farvell.

«What a crazy 6 months @bvb09»

Vi vinner sammen vi taper sammen, disse øyeblikkene gjør oss bare sterkere! Jeg er så takknemlig for å være en av en så fantastisk gruppe spillere!

Jeg vil gratulere Real Madrid med å ha vunnet Champions League. Vi kom til kort på kvelden, men vi burde være superstolte av oss selv. Vi er en familie og disse øyeblikkene vil ikke knekke oss! Takk til alle som kom for å støtte oss på en så spesiell dag!

@bvb09 Jeg vil takke alle involverte i en så fantastisk klubb. Jeg kan ikke takke deg nok for å ønske meg velkommen tilbake slik dere alle har gjort i løpet av de siste 6 månedene.

Takk til Edin Terzić, Sebastian Kehl og Hans-Joachim Watzke for at de trodde på meg og brakte meg tilbake.

Til slutt en spesiell takk til BVB-fansen. Din støtte er fantastisk, og jeg er evig takknemlig for dere alle!

Les på Sporten: Jadon Sancho kommer med et tydelig krav til Manchester United

Les på Popidol: XG kunngjør nye datoer for verdensturnéen «The First Howl»

No posts to display