Janis Blaswich klar for RB Leipzig

0
577
(foto: rb leipzig, twitter)

Hos RB Leipzig er ungarske Peter Gulasci førstevalget mellom stengene, 30-åringen Blaswich er ingen reell konkurrent til å ta plassen fra Gulasci, men ikke mindre en viktig ny brikke for Bundesligaklubben.

Julian Nagelsmann hadde gitt RB Leipzig den ekstre edge‘n som gjorde klubben til en reell konkurrent til Bayern München om Bundesliga-titlen. Så forsvant wonderboy Nagelsmann til München og Jesse Marsch fikk teste seg som hovedtrener hos storebroren i Red Bull-familien. Det gikk rett sør, amerikaneren forsvant og Dominic Tedesco tok fatt på klatreoppgaven på tabellen.

Les: Niklas Süle forklarer hvorfor han valgte Dortmund

Med 4. plass i Bundesliga og den nødvendige Champions League-kvalikplassen, har Leipzig nå hentet inn keeper forsterkning. Tyske Janis Blaswich har spilt for nederlandske Hercules siden 2018, med 108 kamper bak seg og bærer av kapteinsbindet. 30-åringen har fortid hos Gladback, men kom aldri til debutkamp på førstelaget.

Les på Sporten: Kaoset hos Emil Bohinen endte dessverre ikke med Pirlo som trener

(fra wikipedia)

Blaswich flytter til Leipzig til sommeren, med kontrakt til 2025. Vi gratulerer. Nå venter Bundesliga-debuten endelig på den tyske keeperen.

No posts to display