Javi Martinez takker for seg hos Bayern München

0
703
(foto: bayern, twitter)

Bayern München er en klubb der du blir til evig tid (i fotballsammenheng) hvis du gjør jobben, utvikler deg – og bidrar til titler. Så når Javi Martinez går ut dørene hos Bayern for siste gang i sommer, er det med stor respekt.

32-åringen Martinez har vært en del av identiteten til Bayern de siste ni årene. Den defensive midtbanespilleren ble hentet fra Atletico Bilbao i 2012 og har fått med seg en periode hvor Bayern vokste, vokste og vokste inn i fotballhimmelen.

Les: United, Liverpool og de andre, hadde tapt kampen før den var i gang

Nå har spanjolen og Karl-Heinz blitt enige om at det ikke har noen hensikt for 32-åringen å bli værende når Nagelsmann kommer til byen (vår tolkning). På tirsdag kom bekreftelsen på at det var enighet mellom partene om å ikke forlenge kontrakt.

-Javi Martinez er en av de personlighetene som gjør det klart hva FC Bayern såtr for. Hvis internasjonale toppspillere identifiserer seg med klubben vår som han gjør, da kan vi oppnå fantastiske ting sammen, sier Bayern-presient Herbert Hainer til klubbens hjemmeside.

Les på F7: Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Klubbpresidenten legger også til at Martinez für immer und immer kommer til å ha en plass i klubbens historie.

266 kamper for Bayern, 8 Bundesliga-titler, 5 cuptitler og to Champions League-triumfer. Jepp, det bør gi en plass i klubbens historie.

Vi ønsker Martinez lykke til videre på reisen. Hvor, er fortsatt ikke kjent.

Les på Sporten: To Tottenham-spillere får telefon fra Mourinho

No posts to display