Jobbes for å hente Evan N’Dicka til Premier League

0
648
22-åring som har markert seg skikkelig i Bundesliga og Europaligaen. (foto: eintracht, twitter)

Eintracht Frankfurt punkterte Barcelona på Camp Nou. Tretti tusen tyske supportere hadde skaffet seg billetter til Europaligakvartfinalen (flere gjennom kjøp av billett fra Barca-supportere), resten av jobben gjorde Oliver Glasners spillere ute på banen.

Evan N’ Dicka sto fjellstøtt som midstopper mot Xavis angrepshorde bestående av verdensstjerner. Med bare tre kamper misset denne sesongen, har 22-åringen befestet sin posisjon på Tysklands 9. beste klubb. Nå venter en potensiell overgang på midtstopperen.

Les: Sport1: RB Salzburg er fornøyd med summen – nå blir det Karim Adeyemi-overgang

Den franske spilleren ble hentet fra Auxerre i 2018 og har stått i solide 134 kamper for Eintracht med 10 scoringer og 8 assists. Med kontraktsutløp sommeren 2023 er det åpent for at Eintracht velger å cashe inn på spilleren denne sommeren. Spesielt når Newcastle banker på med det bugnende overgangsbudsjettet sitt.

Ifølge Bild har Premier League-klubben vist sin store interesse, der Eintracht har signalisert at rundt 25 millioner euro gir tilgang til N’Dicka sine tjenester.

Med både Brighton og Arsenal også linket til 22-åringen, er det tydelig at midtstopperen har noen kvaliteter som kan gjøre seg gjeldende i verdens tøffeste liga.

Les på Sporten: Gnistrende god kjøring av Max Verstappen

No posts to display