Jobbes hardt for at Dortmund ikke kan hente tilbake Alexander Isak

0
997
Ingen som lenger kaller Isak en flopp. (foto: sociedad, twitter)

21-åringen er svenskenes wunderkind som leverer i La Liga. 17 scoringer på 34 La liga-kamper denne sesongen sier det meste. Nå har Real Sociedad tatt frem tipex for å sikre seg mot at Isak forlater Baskerland.

Gjengen hos Real Sociedad har Martin Ødegaard-dealen friskt i minne. På utlån hos Sociedad i 2019/20-sesongen var playmakeren til tider outstanding. Real Madrid ombestemte seg, og hentet Ødegaard hjem fra Reale Arena ett år før tiden. For å sette ham på benken en halv sesong før det ble tvunget frem et utleie til Arsenal.

Les: Fotballgalskap av Hansi Flick å gi seg hos Bayern München

Med Alexander Isak skal Sociedad ta styringen. Da La Liga-klubben kjøpte Isak av Dortmund i 2019, lurte Bundesliga-klubben inn en tilbakekjøpsklausul på 30 millioner euro.

Isak ble funnet for lett hos Dortmund, men det var noe med spilleren de likte. Det er tydelig at arbeidsforholdene hos La Liga-klubben har vært optimale, for siden 2019 har svensken hamret inn 33 scoringer på 89 kamper – sammenlignet med 1 scoring på 12 kamper hos Dortmund.

Les på Popidol: Strengere straff for å dele krenkende bilder, film og lydopptak av andre

Ifølge Mundo Deportivo har La Liga-klubben nå kontaktet direktørene hos Dortmund for å få tilbakekjøpsklausulen til å forsvinne. Dortmund har ikke gitt signaler om at Isak er ønsket tilbake, men Real Sociedad-bossene ønsker ingen plutselige overraskelser.

Isak har tre år igjen av kontrakten med den spanske klubben, Sociedad ønsker å beholde svensken utover dette.

Først må Dortmund-gjengen overtales til å ta frem tipex´en. Med et Jadon Sancho-salg i sommer kan vi ikke se bort fra at tre hundre millioner kroner for Isak kan fremstå som en litt for god investering til å la gå fra seg.

Les: Krise: Manchester United kan gå glipp av hele supertrioen Kane-Haaland-Grealish

No posts to display