Julian Ryerson har spilt seg inn på blokka hos to Premier League-klubber

0
481
Julian Ryerson, for anledning i den norske drakta.. Bilde: Michael Emilio

I Bundesliga er det unntakstilstand. Bayern München ble hektet av kampen om Bundesliga-tittelen for første gang på over et tiår. Bayer Leverkusen under Xabi Alonso dro inn en 2-1 seier med scoringer i sluttminuttene, mens Bayern München ble slått av erkerivalen, med en norsk landslagsspiller i sentrum.

Etter fire og et halvt år takket Julian Ryerson for seg hos Union Berlin. Nå var det tid for større oppgaver. Resultatet fikk vi oppleve da den norske landslagsspilleren gikk av banen i München på lørdag som målscorer i et av verdens største rival-kamper: Der Klassiiker. Det hører med til historien at Harry Kane med sine 31 bundesliga-mål på kontoen gikk av banen med gigantbom og uten scoringer.

LES: Brightons suksesmanger Roberto De Zerbi er «plan B»

Nå kan neste kapittel snart skrives for den norske 26-åringen.

Ryersen ligger på bunn av lønnshierarkiet hos Dortmund og takker neppe nei til en overgang til verdens tøffeste liga og de store lønningene. Ekstra interessant er det når en potensiell Champions League-billett kan vente (som han trolig har hos Dortmund).

Ifølge tyske Sky Sports har Aston Villa fra sin 4. plass på Premier League-tabellen signalisert sin interesse for den norske høyrebacken. Det samme har Brighton. Dortmund vurderer å kjappe seg å forlenge kontrakten til Ryerson som løper ut 2026 og sørge for markant lønnsøkning, men hvis et riktig bud tikker inn i sommer, åpner bundesligaklubben for salg.

SPORTEN: United-legenden Rio Ferdinand «gjennomskuet» Erling Haaland fra første dag i Premier League

Ryerson er hot!

Alt du trenger å vite: Borussia Dortmund – Stuttgart

No posts to display