Kan spare seg for å banke på døra med 100 millioner euro

0
454
Muani får seg en god klem av Griezmann etter scoring. (foto; muani, twitter)

Eintracht Frankfurt kronet seg forrige sesong med tittel i Europaligaen, i Bundesliga ble det heller seigt med en skuffende 10. plass. Etter 15 kamper denne sesongen er klubben tilbake der den skal være i Bundesliga, på 4. plass og bare syv poeng Bayern på topp. Trillebårlass med euros skal ikke få Eintracht av denne kursen.

Spissen Randal Kolo Muani har gjort sakene sine godt og skal ha en porsjon av æren for at Eintracht er med i toppen i Bundesliga, videre til 8.-delsfinalen i Champions League og videre til 8.-delsfinalen i den tyske cupen. Totalt 8 scoringer og 11 assist fordelt utover Bundesliga, Champions League og DFB-Pokal, har gjort 24-åringen til en av spillerne Eintracht må ha med seg helt inn til sesongslutt.

LES: Kan andre klubber enn Bayern vinne Bundesliga?

Så kom VM-sluttspillet der Kuani smalt til som en av profilene hos Frankrike. De siste månedene har det kommet en jevn strøm av rykter om at flere storklubber som AC Milan, Tottenham, Manchester United og Bayern München er på sporet av en Muani-signering.

Eintracht-boss Markus Krösche lar det ikke være noen tvil hvilken drakt spissen skal score i de kommende månedene.

-Vi har tidligere sagt at vi ikke ønsker å selge nøkkelspillere. Det er ingen grunn til det. Sånn er situasjonen fortsatt, sier Krösche til tyske Sky Sports.

På spørsmål om han virkelig ville ha takket nei til et bud på 100 millioner euro, svarte Eintracht-bossen med det foregående svaret.

LES OGSÅ: Mistanke om urent spill i Arsenal-kamp

Vi liker at «mindre» klubber ikke lar seg distrahere av utsiktene til ville salgsinntekter når supporterne lukter sportslig suksess for Eintracht.

No posts to display