Klopp fnyser av Haaland-opplegget

0
700

Da Borussia Dortmund fikk tilbake Erling Haaland for fire Bundesliga-kamper siden, tenkte nok flere supportere at nå skulle Bayern München få kamp helt inn i ligaen. Fire kamper uten Haaland scoringer, med riktignok to seire (mot Bielefeld, Mainz), men også uavgjort (FC Köln) og tap (1-4 mot RB Leipzig). Nå er Bayern gone with the wind med forsprang på ni poeng.

Det er helt normalt at ting tar tid etter at Haaland har vært ute med skade for tredje gang denne sesongen, men så er ingenting normalt ved 21-åringen.

Les: Dobler lønna for å holde Bayern München på avstand

Forventningene til hva den unge spilleren skal levere fra og med første kamp hos neste klubb er enorme. Entourage’ t rundt Haaland har hauset opp stemingen, der Mino Raiola forrige vår kalte klienten sin en spiller Real Madrid ikke hadde råd til å gå glipp av, da klubbpresidenten hadde steilet av lønns -og honorarkrav for Haaland-signaturen.

I Barcelona har president Joan Laporta tidligere sagt han skal fikse Haaland for klubben, men etter å ha stukket finger’n i jorda på Camp Nou, er holdningen til Haaland-pakken en annen.

-Haaland? Jeg har sagt det før. Det er overganger vi ikke kan ta fordi det vil ramme klubben økonomisk inn i 2023. De som vil med, og det er mange, skal overholde lønnspolitikken vår, sier Barca-president ifølge Mundo Deportivo.

21-åringen Haaland. (foto: dortmund, twitter)

Nå går også Liverpool-manageren ut og kaller Haaland-pakken det totale vanvidd.

I et intervju med Liverpool Jürgen Klopp spurte SPORT BILD: Ville ikke Haaland vært en for deg også?

«Det er ingenting å diskutere. Hvorfor? På grunn av XXL-totalen på 350 millioner euro som Haaland sies å koste «, sier Klopp,» De nevnte summene er vanvittige, vi vil ikke ha noe med dem å gjøre. Ikke en sjanse! Ærlig talt, jeg vil ikke ha det sånn. Det er ikke gøy”.

Les på Sporten: The Guardian: Kan bli et spektakulært comeback hos Manchester United

No posts to display