Klubben bekrefter: Pågår samtaler med tysk verdensmester

0
538
Samir Khedira nærmer seg en overgang til Hertha Berlin. Foto: DFB_tv

Den tyske fotballspilleren Samir Kedhira nærmer seg med stormskritt en overgang til Hertha Berlin.

Kan gå mot et comeback for Samir Kedhira i tysk fotball. Mye tyder på at den tyske verdensmesteren kan blir lagkamerat med Rune Almenning Jarstein i Hertha Berlin. Etter at klubben gikk på et 1-3 tap ovenfor Eintracht Frankfurt, har klubben fra den tyske hovedstaden kontaktet Juventus-stjernen Samir Kedhira, det er noe klubben også bekrefter.

Samtaler pågår

Søndag kom klubben ut med at de har startet samtaler rundt en overgang for Juventus-spiller Sami Khedira. Klubben tok nettopp farvel med Bruno Labbadia som hovedtrener for Hertha Berlin tidligere denne uken. Det har ikke gått på skinner for den tyske hovedstadsklubben.

– Vi har startet samtaler med ham. Det er enkelte ting som må ordnes, og flere spørsmål vil vi få svar på innen mandag, klokken 18:00, når overgangsvinduet stenger, sier Hertha-styreleder Carsten Schmidt til Sky.

Legesjekk søndag

Ifølge det tyske fotballmagasinet Kicker ankom Khedira den tyske hovedstaden lørdag kveld for å fullføre legesjekken søndags formiddag. 33-åringen er under kontrakt hos Juventus til slutten av sesongen, men hovedtrener Andrea Pirlo har ennå ikke brukt midtbanespilleren denne sesongen.

Schmidt beskrev Khedira som «en fantastisk leder med mye erfaring», men erkjente at midtbanespilleren «ikke har fått spille kamper på en stund».

No posts to display