Leeds nærmer seg et kjøp av Cuisance

0
706
Nærmer seg Premier League og Leeds United. Foto: AP / @Bundesliga

Leeds skal ettersigende være i samtaler om kjøp av Bayern München-spiller.


Leeds nærmer seg en avtale om et kjøp Bayern München-spilleren om en avtale med den franske midtbanespilleren Michaël Cuisance. Det kommer som et sjokk, ettersom den tyske storklubben har gjentatte ganger sagt at spilleren ikke er til (salgs).

Troverdig journalister

Men nå hevder både Fabrizio Romano samt frilanser og Goal-journalisten Ronan Murphy, som er gjengitt av den franske storavisen L’Equipe at Leeds og Bayern har blitt enige om en avtale som sender 21 år gamle Cuisance til Elland Road.

Leeds betaler omkring 20 millioner euro for Michaël Cuisance, og vil ettersigende signere en femårskontrakt med nykommerne i Premier League.
Det er forsåvidt en veldig overraskende handel sett med Bayern-briller, da Cuisance ble utpekt å skulle få en viktig rolle i laget. Etter at de regjerende Bundesliga-mestrene solgte Thiago Alcantara og nå er visstnok Javi Martinez på vei bort fra klubben.

21-åringen som fikk sitt store gjennombrudd i Bayern München på slutten av forrige sesong etter at klubben hentet ham i fra Mönchengladbach i fjor sommer.

Cuisance er oppført for 11 kamper for Bayern med et enkelt mål og en assist som et resultat.

Franskmannen har også 39 kamper for Mönchengladbach på sin CV, samt 56 U-landskamper for Frankrike.

No posts to display