Legger frem analysen som viser Nagelsmann er rett trener for Bayern München

0
389
Blir spennende å se om han beholder barten i sin nye jobb. (foto: bayern, twitter)

De siste fire Bundesliga-kampene for Julian Nagelsmann uten seier på. Da Nico Kovac ble sendt på porten hos Bayern München i begynnelsen av november 2019, var det nettopp noen ydmykende Bundesliga resultater som ble for mye for Bayern-bossene. Likevel, sportsdirektøren gjentar at Nagelsmann har full tillit.

Vi har opplevd klubber tidligere gi treneren «full tillit», for så å tupe ham ut døra noen uker senere, men Bayerns sportsdirektør krever å bli trodd.

LES: Alexander Nübel har gitt Bayern München et klart ultimatum

-Vi pratet med Julian om alle aspekter av sesongstarten vår, også de positive. For det var ikke kun tapet i Augsburg, men også mange mål i starten og to seire uten å slippe inn baklengs i Champions League, begynner Salihamdzic ifølge Bulinews.

Vi vil vise et annet ansikt etter landslagsspausen, det forventer jeg også. Fysisk intensitet, sult og vilje til å presse seg til grensen i hver kamp… Vi gjorde en meget intensiv analyse, og Julian er meget klar. Han og staben vet presis hva de skal gjøre. Julian vet at han har Bayerns fulle støtte – og det behøver vi ikke å understreke igjen, og igjen, sier sportsdirektøren.

Neste helg venter Bayer Leverkusen som selv har fått en trøblete seriestart. Da møtes to trenere som må vinne for å overbevise arbeidsgiverne. Vi hører hva Bayerns sportsdirektør sier, men Nagelsmann vet så altfor godt at dette ikke betyr mye hvis Bundesliga-tittelen står i fare etter ti strake seriegull.

Men først er det selvfølgelig Oktoberfest.

LES OGSÅ: Premier League-spiller kjøper fotballklubb

No posts to display