Leverkusen på tukt i Arsenal

0
534

Tyske Bayer Leverkusen er angivelig interessert i å bruke noen av pengene fra Havertz-salget til å finansiere et kjøp av Arsenals Hector Bellerin.

Arsenal-manager Mikel Arteta skal allerede være klar til å selge den spanske venstrebacken. Det for at klubben skal få penger til å finansiere sitt store overgangsmål denne sommeren.

I tillegg til den nylige interessen, har Paris Saint-Germain angivelig også vært interessert i Hector Bellerin, og de har angivelig allerede lagt inn et bud på £ 25 millioner.

Les: Bayern München takker Philippe Coutinho

Arsenal holder sine aspekt på at klubben visstnok ønsker å selge, noe som kan gi Leverkusen ett håp om Bellerin. Bundesliga-klubben solgte nettopp Kai Havertz til Chelsea for opptil 70 millioner pund, og har derfor fått inn ekstra midler til ett spillekjøp.

Foruten Bellerin er Leverkusen angivelig også interessert i Serge Aurier fra Tottenham, ifølge The Telegraph, skriver TalkSPORT. Tottenham har nettopp kjøpt Matt Doherty fra Wolves, og derfor er Aurier et mulig salgsargument for London-klubben.

No posts to display