Lewandowski trenger ikke Premier League

0
782
Nagelsmann kan få tilbake den største målgarantisten som mentalt er ferdig med klubben. (foto: bayern, twitter)

I sommer begynte ryktet å svirre om at Robert Lewandowski var på vei bort fra München. Julian Naglesmann skulle bygge opp sitt Bayern og Premier League-klubber hadde begynt å kretse rundt spilleren som overgikk ikoniske Gerd Müller i Bundesliga.

Lewandowski ble, og har startet sesongen helt outstanding med 11 scoringer på 7 kamper. Nå er det ingenting som taler for at nr. 9 gir fra seg drakta hos Bundesliga-giganten.

Les: I trøbbel? Bare å kalle på Luis Suarez

Etter å hentet European Golden Shoe prisen for sine 41-seriescoringer, hadde Lewandowski tydeligvis behov for å sette en strek over exit-rykter som måtte komme.

-Jeg har ikke behov for å bevise noe i en annen liga. Jeg kan konkurrere med de beste fra andre ligaer i Champions League. Jeg er 100 prosent fokusert på Bayern München, begynner Lewandowski ifølge bulinews.

Gir ikke Haaland plass øverst på pallen. (foto: bayern, twitter)

-Jeg er fortsatt her, og jeg vil være her i lang tid fremover. Alder er bare et nummer. Jeg føler meg topp og har den beste statistikken noensinne… Jeg er som god vin, og håper jeg blir enda bedre, kommer det fra Lewandowski.

Da har nr. 9 gjort det klart at han har ingen behov for å forlate Bayern München. Så lenge 33-åringen fortsetter å levere har heller ikke Nagelsmann noen grunn til å lete etter senterforward. En av verdens desidert beste befinner seg allerede på treningsfeltet.

Les på Sporten: Bekreftet: James Rodriguez skal spille for legenden Laurent Blanc

No posts to display