Lothar Matthäus gir råd om hvordan Spania skal stanses

0
276
Flick får det hett mot Spania.

1954, 1974, 1990 og 2014. Dette var årene Tyskland viste at de var best i verden. Lothar Matthäus var selv med på å løfte VM-trofeet som kaptein for det tyske landslaget i 1990. Ti år tidligere hadde legenden løftet trofeet i VM. For tyskere er det en selvfølge at landslaget skal kjempe om topplasseringene i mesterskap, VM i 2018 med tap mot Sør-Korea og Mexico og exit etter gruppespillet skal ikke gjentas.

For Matthäus må det fire endringer til i startelleveren før søndagens kamp mot Spania – situasjonen i VM i Russland skal ikke gjenoppleves.

LES: Spansk media: Kan bli comeback i Bundesliga for Ter Stegen

For Tyskland startet Qatar-VM med en solid førsteomgang og 1-0 ledelse mot Japan, etter pausen skulle det styres inn til seier. Med flust av målsjanser klarte likevel ikke tyskerne å avgjøre kampen, kjappe japanske bein utnyttet situasjonen og sørget for to scoringer og seier.

Lothar Matthãus har et råd til Hansi Flick før kampen mot ekstremt tekniske og ballsikre spanjoler.

I tyske Bild forklarer legenden at han ville ha byttet fire spillere fra start. Ut med Nico Schlotterbeck, David Raum, Thomas Müller og Kai Havertz. Inn med Thilo Kehrer, Christian Günter, Leon Goretzka og Niclas Füllkrug.

-Jeg fikk inntrykk at Müller ikke er 100 % i form. Han var ikke inne i kampen (mot Japan)

-Jeg mener Günter må spille venstreback, Kehrer på høyre. Süle må spille i midtforsvar – eller Günter. Mot Spania er et stabilt forsvar viktig.

LES OGSÅ: Nå skjønner vi hvorfor neste fotball-VM må styres av effektiv spilletid

Her er laget Matthãus virkelig håper er på fra start mot Spania:

Manuel Neuer

Thilo Kehrer
Niklas Süle
Antonio Rüdiger
Christian Günter

Leon Goretzka
Joshua Kimmich

Serge Gnabry
Ilkay Gündogan
Jamal Musiala

Niclas Füllkrug

LES OGSÅ: Daily Mail: Har kontaktet Ed Woodward

No posts to display