Lucien Favre: United-ryktene har gitt Sancho en drastisk formsvikt

0
556

Jadon Sancho har vært langt unna toppnivået fra forrige sesong hos Borussia Dortmund. Noe av det kan skyldes snakket om en overgang til Manchester United.

I sommer gikk det knapt en dag uten at Sancho og en potensiell overgang til United var et tema i tyske og særlige britiske medier. Spekulasjonen gikk helt fram til markedet stengte for tre uker siden. Det ble ved en rekke tilfeller, hevdet at Dortmund krevde over 100 millioner euro for å selge 20-åringen.

LES: Volleyscoring sørget for nok en seier til Bayern

Hittil i høst har Sancho slitt med å gjenskape magien som tok ham til 17 scoringer og like mange målgivende pasninger i Bundesliga forrige sesong.

– Alle spillere har tunge perioder. Det var mye snakk om Jadon gjennom sommeren, og det kan være en faktor, sier Favre før onsdagens mesterligakamp mot Zenit St. Petersburg.

LES: Tid og sum for Erling Haaland er klar

Sancho var særlig svak i Dortmunds 0-2-tap for Augsburg i september, og engelskmannen trøblet også i lagets 1-3-nederlag borte mot Lazio i mesterligapremieren.

Så skal det sies at engelskmannen leverte en strålende pasning da Erling Braut Haaland scoret i 3-0-seieren i rivaloppgjøret mot Schalke lørdag.

– Ingen spillere er konstant i toppform hele året. Det er umulig, avslutter Favre med.

No posts to display