Markus Anfang i overgangskaos hos Werder Bremen

0
698
Har smilt og tatt frem geipen om hverandre de siste dagene. (foto: werder, twitter)

Tidligere denne måneden kom rapporter fra tysk media om at Werder Bremen mer eller mindre hadde på plass en ny hovedtrener før sommeren. Denne uken viste det sikre for å være alt annet enn sikker.

Det gikk alt annet enn bra for den tidligere så sterke Bundesliga-klubben. 31 poeng på 34 kamper og nedrykk til Bundesliga 2 sier alt. Før neste sesong skulle 46-åringen Anfang (for de som husker noe av skoletysken betyr dette begynnelsen) inn og rydde opp.

Les: Bekreftet: Dortmund har sikret seg Gregor Kobel – keeperen med riktig guts og ambisjoner

Men ifølge Kicker blir det ingen begynnelse i Bremen. Treneren har tatt reisen fra suksess hos Holstein Kiel i 2016, til sparken i 2019, til Darmstadt 98 i 2020.

Anfang har tydeligvis mest sans for begynnelse (den var bløt), for nå var 46-åringen igjen på flyttefot.

For Darmstadt ble Werder Bremens arroganse for drøy. Ifølge Kicker ble Darmstadt-gjengen mektig irritert over hvordan Bremen kjørte frem i forhandlingene og kranglet om overgangssummen på 250 tusen euro. Werder skulle blant annet ha krevd at summen skulle betales i avdrag.

Les på Engelske klubber: De 9 råeste scoringene i Premier League 2020/21

Resultatet er at Werder Bremen må ut på ny runde, mens Anfang trolig må gå noen runder hos Darmstadt-supporterne for å bygge opp tilliten igjen.

Så kom kontrabeskjeden mens vi hamret løs på tastaturet. Anfang er bekreftet som ny Werder trener. Vi orker ikke å skrive om historien, så velger heller å gratulere. Noen.

Les på Sporten: Marca: Real Madrid har på plass Zidane-erstatteren

No posts to display