Megatalent Florian Wirtz har lagt planen for de neste to årene

0
691
Wunderkind. (foto: leverkusen, twitter)

Forrige uke passerte han Lukas Podolski som den yngste spilleren i Bundesligas historie til å nå 10 scoringer. 18-åringen har defintivt spilt seg inn på blokka hos flere av verdens største klubber, men har ifølge faren sin null hastverk med å forlate Leverkusen.

Den offensive midtbaneapilleren står med 5 scoringer og 4 assists på 6 kamper og har for alvor tatt over for Kai Havertz hos Leverkusen.

Les: Lewandowski trenger ikke Premier League

Ifølge tyske Sport 1 er det ingen utkjøpsklausul i Wirtz´kontrakt, men en lovnad som med Kai Havertz, at klubben vil vurdere bud som både interesserer spiller og klubb.

Wirtz sin far og agent går nå ut for å legge lokk på det som måtte være av exit-rykter. Her skal det skapes arbeidsro for sønnen.

-Florian ønsker definitivt å spille en god rolle for Leverkusen de neste to årene. Hva som kommer etter dette, vet vi ikke. Nå er fokuset hans kun på Bayer og landslaget, sier Hans-Joachim Wirtz til Bild.

Smart trekk. Bayer Leverkusen på andreplass i Bundesliga har alt å tilby 18-åringen av utfordringer og utviklingsmuligheter.

Les: The Athletic: Premier League planlegger noe stort

No posts to display