Michael Cuisance skal gjennomføre den medisinske testen hos Leeds

0
540

Bayern München Michael Cuisance skal etter sigende være på plass i Leeds for å gjennomføre de siste detaljene før en overgang til Leeds.

Det har vært en saga som har holdt på i flere måneder. Flere klubber skal ha vært ut etter midtbanespilleren. Vi vet at klubber fra Serie A, La Liga og Ligue1-klubber har vært på jakte etter Michael Cuisance.

LES: To svekket lag som møtes i supercupen

I dag skal midtbanespilleren gjennomføre de siste detaljene før overgangen er ett faktum og Leeds betaler drøyt 20 millioner euro for spillerens tjenester. Selv om FC Bayern-troppen er veldig tynn etter flere avganger, lar Flick og styret spilleren gå.

Marcelo Bielsa har lenge vært interessert i den franske midtbanespilleren, og han får nå sin mann. Franskmannen hadde opprinnelig en kontrakt med Bayern frem til sommeren 2024. Men med sporadisk spilletid i den tyske storklubben var det eneste valget.

LES: Leroy Sane ute med skade

David Ornstein fra Athletic får vite at de to klubbene har blitt enige om en pris for Mickaël Cuisance, som er rundt 20 millioner euro – tilsvarende 163 millioner kroner. Avtalen inneholder også en såkalt tilbakekjøpsklausul for den tyske storklubben. 21-åringen blir den 11 sommersigneringen til Marcelo Bielsas Leeds.
No posts to display