Midtbanespilleren kan glippe for Klopp

0
478
Thiago Alcantara tviler på en overgang. Foto: DW.de

Liverpool-koblede Thiago Alcantara har kunngjort at han aldri har sagt at han vil forlate Bayern.

Den spanske midtbanespilleren har blitt ryktet til Liverpool i dette overgangsvinduet, men nå er det overhodet ikke sikkert at et skifte vil finne sted.

– Jeg har aldri sagt at jeg vil forlate klubben. Hvert år sender du meg til forskjellige klubber, sa Thiago under samlingen med det spanske landslaget, skriver TeamTALK.

Liverpool har lenge vært ett tema, spesielt om de påståtte ryktene om at Georginio Wijnaldum melder overgang til Barcelona. Men nå kan altså alt endres og at spilleren blir værende i Bayern München. Men det er ikke første gang at spanjolen uttaler seg når han er med landslaget, dagen før kampen mot Tyskland, sa han at Bayern München er hans fremtidige klubb.

–  Jeg er ikke interessert i å snakke om noe jeg ikke har kommentert, sier Thiago

Thiago har bare ett år igjen av kontrakten med Bayern München, og klubben har også kunngjort at de forventer at han forlater klubben i dette overgangsvinduet – de selger ham imidlertid for mindre enn buy-out-klausulen på 30 millioner euro.

Imidlertid har Manchester United ett ønske om å forhindre Liverpool den overgangen –  da de angivelig også er interessert i Thiago, men Thiago foretrekker angivelig Liverpool av de to klubbene.

No posts to display