Nagelsmann jobber med å hente inn Tysklands redningsmann

0
396
Nagelsmann. (foto: tyske fotballforbundet, twitter)

Die Mannschaft. Franz Beckenbauer, Gerd «der Bomber» Müller, Rummenigge. Lothar Matthäus, Toni Kroos. Det alle spillerne har til felles er at de er tyske landslagsikoner og ferdig på det tyske landslaget. Når det gjelder Kroos, jobbes det for at han skal ombestemme seg og tre ut av «pensjonisttilværelsen» og redde Tyskland.

Julian Nagelsmann har fått jobben med å sørge for at EM på hjemmebane ikke blir en fiasko. Selv ikke optimistiske tyskere tror fullt og helt at det skal være mulig for Die Mannschaft å vinne EM-tittelen kommende sommer, som raskt nærmer seg. Etter noen katastrofalt svake treningskamper under Hansi Flick, har Nagelsmann etter en deilig seier mot Frankrike senket forventningene ytterligere. Nå åpner landslagstreneren døra for å hente inn en pensjonert landslagsspiller, som fortsatt har status som en av de beste i verden.

LES: To Premier League-klubber kjemper om signaturen til den ferske bundesligastjerna

Toni Kroos trakk seg etter EM 2020, som ble spilt i 2021. VM-fiaskoen i Qatar så Real Madrid-stjerna fra sofaen. Julian Naglesmann legger ikke skjul på at Tyskland trenger Kroos til sommeren.

– Jeg var i kontakt med Toni lenge før min tid hos Bayern, hvor jeg utvekslet ideer med ham. Han gjør det eksepsjonelt bra hos Real madrid, hvor han er en av kongene, begynner Nagelsmann på lørdagens pressekonferanse.

-Vi prater uten tvil mye om fotball, og jeg har fortalt ham at så lenge han har et tysk pass, er han velkommen. Hvis han viser sine beste prestasjoner, kan det hende at jeg ringer ham igjen, sier Nagelsmann.

SPORTEN: En av Europas tidligere beste klubber sparker nok en trener – denne gangen etter to måneder

Som garantert vil få spørsmål om Kroos på hver eneste pressekonferanse frem mot EM-sluttspillet. Toni Kroos er fortsatt bare 34 år, har 106 landskamper for Die Mannschaft i beina, er verdensmester og aktiv for en av verdens desidert beste klubber.

Tyskland trenger Kroos.

No posts to display