Nyland får oppdraget med å stanse Xabi Alonso

0
454
Nyland er klar. (foto: rb Leipzig, twitter)

Det har ikke vært lett for vår landslagskeeper det siste halve året, merkelappen «uten klubbkamper» har hengt på ryggen til Nyland gjennom de siste landskampene. Nå kan 32-åringen rive av seg lappen, for på lørdag venter debuten for RB Leipzig.

Det blir ikke en hvilken som helst debut heller. Fra sidelinjen for motstanderen kommer Liverpool -og Real Madrid-legenden Xabi Alonso til å løpe opp og ned mens han skriker meldinger om hvordan Bayer Leverkusen-spillerne skal bryte gjennom til Ørjan Nyland.

LES: Pellegrino Matarazzo har fått sparken

Det er ikke så altfor mange ukene siden vår landslagskeeper endelig fikk signert med ny klubb. Korttidskontrakten med Reading etter Bournemouth-exiten i januar gikk bare til mai, siden den gang har Nyland vært på klubbjakt. RB Leipzig hadde et skadeproblem og signerte med den norske keeperen i begynnelsen av oktober. Nå kastes Nyland inn i Bundesliga-sirkuset.

Uten at vi ønsker at noen blir ute med skade, for den norske landslagskeeperen har det vist seg som perfekt timing for signeringen med RB Leipzig. Nyland ble hentet som erstatter for skadede Peter Gulacsi, nå meldes også Janis Blaswich ute med leggskade.

Dette betyr at «vår mann» får debuten i Bundesliga bare uker etter overgangen. Snakk om mulighet til å vise seg frem. Go Nyland!

LES: Football-Insider: Manchester United har peilet seg inn på en energibombe av en midtbanespiller

No posts to display