Ole Werner villig til å bruke over 100 millioner på Bodø/Glimt sin danske stjerne Albert Grønbæk

0
197
Ole Werner

Werder Bremen er fullstendig klar over at neste sesong i Bundesliga blir tøff. – Den tøffeste i ligaens historie mener Bild som peker på at hegemoniet til Bayern München er truet. – Ikke bare fra seriemester Bayer Leverkusen under ledelse av Xabi Alonso, men også Borussia Dortmund som har kjempet seg til Champions League finale mot Real Madrid.

Les på Sporten: Satser på at femtemann ikke takker nei til trenerjobben hos Bayern München og Harry Kane

Vi må heller ikke glemme Vfb Stuttgart og RB Leipzig som begge er i ferd med å legge bak seg en sterk sesong og som har ambisjoner inn i mot den neste.

Det er ingen som tror at Werder Bremen skal kjempe helt i toppen, men manager Ole Werner har fått ting til å fungere på gressmatta og ekstra midler for å det minste kjempe på øverste halvdel av tabellen. Akkurat nå er de nummer 11 av 18 lag.

Ole Werner har latt seg imponere av danske midbanespilleren Albert Grønbæk og har fått 100 millioner å friste Bodø/Glimt med. – Problemet for Werder Bremen tror vi er at Bodø/Glimt fortsatt føler seg avhengige av dansken samtidig som klubbkassa er stappfull.

Bodø/Glimt som nå trolig har gått forbi Rosenborg også i økonomi har klart balansegangen med å selge spillere for store penger og samtidig vinne fotballkamper.

Nå er det den danske midbanespilleren Albert Grønbæk som Bodø/Glimt hentet for to somre siden fra Aarhus for 3,3 millioner euro det spørres om.

Werder Bremen manager Ole Werner beholdt jobben etter at klubben med et nødskrik klarte å beholde plassen i Bundesliga forrige sesong, denne sesongen har det gått vesentlig bedre noe som gjør at Werner har fått mer å shoppe for.

Bundesligaklubben skal forsterke den offensive midtbanen, langt der opp i nord har en Bodø/Glimt-spiller spilt seg inn på ønskelista.

Albert Grønbæk ble hentet til Bodø/Glimt fra AGF i 2022, står med 79 kamper i den gule drakta og har levert solide 24 scoringer og 14 assists.

LES: Ny oppsiktsvekkende kandidat til å erstatte Ramsdale hos Arsenal

23-åringen har åtte U21-landskamper bak seg for Danmark. Ifølge Bild har Werder Bremen forhørt seg om «tilgjengeligheten» til den sentrale midtbanespilleren med pris på 100 millioner kroner pluss.

ENGELSKE KLUBBER: Landslagskeeper Jordan Pickford er aktuell nå som Aaron Ramsdale trolig forsvinner

Det er ikke noe nytt at danske spillere trekker til Aspmyra, leverer i gult, hentes til de største ligaene – og sørger for å fylle opp klubbkassa til Glimt. Spørsmålet er om Grønbæk ser noen grunn til å forlate Glimt for Werder Bremen.

No posts to display