Ozan Kabak returnerer ikke til Premier League – signerer for «en av de mest spennende klubbene» i Bundesliga

0
630
Kabak fra Liverpool-runden i Premier League.

Den tyrkiske midtstopperen fikk vist seg frem i Premier League forrige sesong, men returnerte til Schalke 04 i sommer med 11 Premier League-kamper for Norwich uten at klubber på balløya kom med det riktige tilbudet. Schalke 04 fikk kjempet seg tilbake til Bundesliga etter en sesong nede i 2′ eren, men Kabak har fått smaken på noe mer.

Flere husker sikkert også den unge midtstopperen fra leieoppholdet hos Liverpool i 2021 da det var full midtstopperkrise hos Jürgen Klopp. Det endte med 13 kamper i den røde drakta, men ikke nok til at Klopp trengte den tyrkiske landslagsspilleren med videre.

På fredag ble den medisinske testen gjennomført som sto mellom 22-åringen og signering med Hoffenheim. 9 plass i Bundesliga, men opp fra 11. plass året før, har gitt Kabak troen på at noe større er på gang hos denne klubben.

LES: Mattias Svanberg er klar for Wolfsburg

-Jeg er meget glad for overgangen til Hoffenheim. Det er en av de mest spennende klubbene i Tyskland, og de har et fantastisk omdømme, spesielt når det kommer til utvikling av unge spillere. Jeg er spent på å spille for laget og den nye treneren, sier Kabak til klubbens hjemmeside.

Og den nye treneren er Sebastian Hoeness, sønn av den tidligere tyske landslagsspilleren Dieter Hoeness og nevø til den tidligere Bayern-bossen Dieter Hoeness.

Vi ønsker Kabak lykke til !

No posts to display