Planlegger at Bundesliga-rivalen igjen skal komme ut som taperen på overgangsmarkedet

0
582
Har ingen problemer med å tappe gamleklubben for ressurser. (foto: bayern, twitter)

Bayern-Boss Oliver Kahn har motstrebendene innrømmet at konkurransen i Bundesliga har godt av å bli større. Ti ligatrofeer på rad for Bayern München og en Champions League tittel i ny og ne forteller at giganten egentlig har det som plommen i egget. Og når de største rivalene ypper, da sørger Bayern for at de tappes for ressurser.

Nå er dette i overkant konspiratorisk, men etter forrige sesong hentet Bayern suksesstreneren, den beste midtstopperen, i tillegg til kapteinen fra RB Leipzig, klubben som kom nærmest på Bundesliga-tabellen. Da Liverpool tok seg av å fjerne Ibrahima Konalé fra Leipzig, ble den argeste rivalen til Bayern satt tilbake i utviklingsløpet.

Les: Lukas Hradecky har ingen grunn til å angre på at han takket nei til Manchester United

Domenico Tedesco har fått RB Leipzig tilbake på kursen, og ser ut til å ha reddet Champions League-billetten. Når vi nærmer oss neste overgangsvindu blir det igjen spennende å se hva Bayern foretar seg. Ifølge overgangsjournalist Romano, gjør Bayern klart et bud på Leipzig-spiller Konrad Laimer på rundt 20 millioner euro. RB Leipzig er lite tent på å selge, men med kontraktsutløp på 24-åringen i 2023 og Liverpool og Manchester United også lurkende rundt spilleren, ser det ut som Leipzig igjen ikke har noe valg, hvis den sentrale midtbanespilleren ikke plutselig bestemmer seg for å forlenge.

(fra transfermarkt)

For RB Leipzig har det betydd solid inntektsstrøm fra spillersalg, men når klubben ikke rekker å etablere en stamme i troppen før rivalene napper til seg de beste spillerne, da hjelper det lite med euro på kontoen.

Les på Sporten: Diaz-overgang klaget inn til FIFA

No posts to display