RB Leipzig sikrer at nok en nøkkelspiller ikke stikker av til Bayern München

0
282
Kevin Kampl. (foto: rb leipzig, twitter)

RB Leipzig har grei fart i Bundesliga så langt i sesongen, men med fjorten poeng på syv kamper må Marco Rose og gjengen se fem klubber foran seg på tabellen. I Champions League har det blitt forventet seier mot Young Boys (1-3) og forventet tap mot Manchester City (1-3). Samtidig som det handler om å få fart inn mot nyttår og over i andre del av sesongen, jobbes det også hardt for å skape mest mulig arbeidsro i klubben. De siste sesongene har uro rundt nøkkelspillere på vei ut tatt altfor mye fokus hos ledelsen.

Først Upamecano, så Nagelsmann, så Marcel Sabitzer, i sommer Konrad Laimer. Bayern München har plukket spillere og trener RB Leizpig aller minst trengte å miste. Ikke alle har hatt suksess i München, men for Red Bulls storebror er dette mager trøst. Det var derfor ikke overraskende stor stemning da en av klubbens gjenværende viktigste spillere valgte å forlenge.

LES: Thomas Tuchel får klar beskjed fra Uli Hoeness hva man ikke kan tillate seg hos Bayern München

33-åringen Kevin Kampl har båret den oksedekorerte drakta siden 2017. Etter 220 kamper for klubben har den slovenske landslagsspilleren satt signaturpennen på forlengelseskontrakten.

-Kevin Kampl er en av våre viktigste spillere. På den ene siden med sine spesielle sportslige kvaliteter og sin spillestil, på den annen side med sin rolle og posisjon på laget og i klubben som helhet. Kevin lever for RB Leipzig hvert sekund og legemliggjør det som kjennetegner klubben som ingen andre, sier Leipzig-boss Rouven Schröder til klubbens hjemmeside.

LES OGSÅ: Har satt prislappen på signering av Mason Greenwood

Denne gangen er døra stengt for Bayern München.

No posts to display