RB Leipzig-supporterne får seg en overraskelse

0
602
Werner skal tilbake til den hvit/røde oksedrakta

Timo Werner forlot RB Leipzig som en av Bundesligas vasseste. Sommeren 2020 ble tyskeren overbevist av Frank Lampard og gjengen om at han skulle vokse høyere opp i stjernehimmelen på Stamford Bridge. Det ble Champions League-trofé på Werner, men utover det har oppholdet i den blå drakta vært alt annet enn en suksess. Nå skal 26-åringen «reddes» før VM-sluttspillet.

For nå handler det om å spille fast hver eneste uke frem mot Hansi Flick skal velge ut sine spillere som fortjener å representere Die Mannschaft i november og desember.

Alexander Sørloth kjemper hardt for å vinne tilliten til trener Tedesco, men nå kan det bli tøft for «vår mann». For ifølge overgangsjournalist Romano nærmer RB Leipzig seg full enighet med Chelsea. Så til det som vil overraske RB Leipzig-supporterne: Werner går ikke på utleie som først antatt, ifølge Romano blir det rett over i permanent overgang.

RB Leipzig-supporterne får sin store sønn tilbake, Werner har utgangspunktet for de perfekte arbeidsforholdene, mens Sørloth får seg en konkurrent det skal bli tøft å skvise ut til benken.

LES: Dortmund hastehenter spiss som skal dekke noe av tomrommet etter Haaland

Chelsea og Leipzig diskuterer nå de siste detaljene for å få avtalen gjennomført neste uke. Werner avtalte personlige vilkår med Leipzig allerede for mer enn en måned – han skulle returnere Tyskland.

No posts to display