RB Salzburg-kometen Dominik Szoboszlai vil til Tyskland

0
774
Dominik Szoboszlai

RB Salzburg-kometen Dominik Szoboszlai beveger seg nærmere og nærmere en ny klubb. – På RB Salzburg har den 20 år gamle ungarske offensive spilleren Dominik Szoboszlai vist imponerende tempo de siste sesongene, og i forrige uke sendte han Ungarn til EM i 2021 med et fantastisk mål mot Island.

Det er ryktet at den ungarske playmakeren var på bryter i lang tid, og nå sier hans agent at han er nærmere å forlate Østerrike enn han har vært før.

Les på F7: Slik lager du perfekt lutefisk

  • Enten det er i januar eller neste sommer, er det viktigste at han bytter til en klubb der han har god sjanse til å spille regelmessig og fortsette læringskurven han har startet i Salzburg.
  • Det er det viktigste for oss. Så det er klart at det ikke er noen hemmelighet at Dominik er nære å forlate den østerrikske ligaen, sier agenten, Esterhazy Matyas ifølge bulinews.com.

Han sier også at etter hver kamp der Szoboszlai gir et positivt inntrykk, merker han voksende rykter.

Den unge ungareren har satt opp ni mål og scoret fem på 13 kamper for RB Salzburg denne sesongen. Han har kontrakt med klubben til sommeren 2022.

Hovedpersonen selv har tidligere sagt at Juventus og Inter Milan har vært i kontakt, nå har søsterklubben RB Leipzig som ligger på andreplass for øyeblikket i Bundesliga tatt kontakt og ønsket en overgang allerede i januar.

Les på Engelske klubber: Manchester Evening News har fisket ut salgslisten

No posts to display