Ryan Gravenberch på plass hos Bayern München

0
464
I hus i München. (foto: bayern, twitter)

20-åringen var litt overivrig i helgen da han ble stanset på gata i München av Bild og spurt om han gledet seg til å spille for Bayern München. Svaret var bekreftende, greia var bare at Oliver Kahn og gjengen ikke hadde gjennomført offentliggjøringen av overgangen. Etter mandag skal Ryan Gravenberch slippe å tenke på at han glipper ut med informasjon.

Kontrakt til 2027 er skrevet, nå skal den unge Ajax-spilleren med 103 kamper, 12 scoringer og 13 assists akklimatisere seg til Bundesliga og gjøren og laden i en av verdens største klubber.

LES: Har sikret seg Lazacette denne uka – nå skal Bayern München-spiller overtales

-Da Bayern spurte meg, trengte jeg ikke å tenke gjennom det. Bayern er en av de største klubbene som finnes, og spillere fra hele verden vil gjerne spille for klubben. Jeg kommer til München for å vinne mange titler, sier nederlenderen til klubbens hjemmeside.

Ifølge Sky Sports endte overgangssummen på 25 millioner euro pluss eventuelle bonuser. Gravenberch, med sine 10 landskamper for Nederland, har forhandlet seg frem til en femårskontrakt med Bayern.

Det er ingen hvilken som helst 20-åring. Ajax-spiller Ryan Gravenberch vurderes som en av verdens største sentrale midtbanetalenter, og har under Erik ten Hag hatt en ekstrem utvikling denne sesongen. 30 kamper i Eredivisie som førte til serietittel, 8 kamper i Champions League med overbevisende seire over Dortmund, Sporting og Besiktas.

LES: Manchester Uniteds lønnspolitikk er perfekt for Lewandowski

Vi gratulerer!

No posts to display