Sebastian Hoeness skal redde Stuttgart

0
389
Hoeness junior er satt på saken. (foto: stuttgart, twitter)

Sebastian Hoeness er mer enn sønnen til Dieter og nevøen til Uli, men kommer du fra en familie som har skrevet seg inn i den stolte tyske fotballhistorien må du tåle merkelappen. Hoeness junior er nå kalt inn for å redde bundesligaplassen for Stuttgart.

Union Berlin har hatt en råsterk sesong og snuser på Bundesliga-tittelen, fire poeng bak Bayern München. Dette hjalp Stuttgart likevel lite etter 3-0 tapet mot hovedstadsklubben. Uavhengig av hvem Stuttgart møter, null poeng betyr et skritt mot heisen til andredivisjon.

LES: Neste Bundesligaklubb kjenner på panikken

Alt håp er ikke ute, der det er fire klubber som står i fare for nedrykk etter 26 kamper, på mandag kom bekreftelsen på at trener Bruno Labbadias siste gjerning var mot Union Berlin. Labbadia ble ansatt så sent som i desember. Med én seier på tolv seriekamper trengs en «brannslukker».

Sebartstian Hoeness hentes inn til denne rollen.

40-åringen har tidligere trent ungdomslag hos RB Leizpig og Bayern München i tillegg til jobben som hovedtrener for Hoffenheim 2020-22. Bundesliga eller Bundesliga 2 neste sesong, Hoeness blir uansett med på reisen.

(fra google)

LES OGSÅ: Zinedine Zidane vurderer å ta jobben hvis de gjør noe med Neymar

Blålink: Coinplays Euro Hat-Trick-trekninger tilbyr $ 8950 i premier

No posts to display