Sky Sports: Solskjær gjør seg klar for noen måneder under en av fotballens varmeste spotlights

0
295
Har stått i stekeovnen med grillen på før. (foto: Manchester United, x)

Med 3-2 tap mot Bochum har Bayern München tre tap på rad. Når det ikke har skjedd siden 2015, skaper det selvfølgelig bølger. Thomas Tuchel har vært i hardt vær i sin første sesong fra start, den tidligere Borussia Dortmund-treneren er skikkelig på defensiven når han møter pressen og supporterne, i en periode der all fokus skulle ha vært mot neste kamp, så neste, så avansement i Champions League, så Bundelsliga-tittelen. Nå er «vår mann» klar til å ta over hvis alt rakner.

Tidligere i uken ble Ole Gunnar Solskjær linket til jobben som Bayern München-trener. Sky Sports-journalist Florian Plettenberg hevdet Bayern München vurderer nordmannen som kandidat til jobben. På onsdag kom bekreftelsen på at Thomas Tuchel gir seg etter sesongen, nå skal fokuset holdes på å vinne kamper. Senere på kvelden kom Sky-journalisten med ny melding fra Tyskland.

LES: Sparker treneren etter 8 kamper – selv med stor suksess i cupen

Når det inngås avtale mellom klubb og trener om å avslutte arbeidsoppholdet etter sesongslutt, er det ofte at skiftet kan komme før avtalt. Fortsetter Thomas Tuchel å skape dårlig stemning i Bayern-garderoben og tape kamper med verdensstjernene, går tålmodigheten raskt over i handling hos klubbledelsen.

Sky Sports-journalist Plettenberg hevder Solskjær står klar. til å hoppe inn på kort varsel.

SPORTEN: Oscar Bobb må gjøre klar signaturpennen

Da venter vi med stor, stor spenning. Første test for Tuchel kommer på lørdag.

No posts to display