Spansk media: Bayern München har siktet seg inn på Frenkie de Jong

0
365
Nagelsmann. (foto: bayern, twitter)

Julian Nagelsmann og Bayern har kommet i gang som planlagt. Oliver Kahn gikk før sesongstart ut og sa at nå var innkjøringsperioden over for treneren, nå skulle det leveres mer enn i debutsesongen. Bayern måtte gi slipp på Lewandowski, men har lastet troppen med Sadio Mané, Ryan Gravenberch og Matthijs de Ligt. Nå jobbes det for å gi Nagelsmann spilleren Manchester United er villig til å «gi alt» for å signere.

Erik ten Hag mangler den sentrale midtbanespilleren som kan gi United fotballen manageren vet vil gi resultater. Frenkie de Jong er og blir spillertypen ten Hag søker, de siste ukene har det gradvis kommet nærmere en overgang i takt med at budet til Manchester United nærmer seg milliarden.

LES: Gir seg ikke: Henter spilleren som var raskere enn Haaland i Bundesliga

Vi hadde så smått begynt å glede oss til se Manchester United få på plass signaturen til nederlenderen, men ifølge Mundo Deportivo har Bayern tenkt å utnytte Premier League-klubbens treghet.

Bundesliga-klubben har tidligere i sommer hentet Matthijs de Ligt, kompisen til de Jong, som sammen spilte Ajax til en umulig semifinale i Champions League, 2018/19-sesongen. Mundo Deportivo hevder Bundesliga-giganten nå jobber for å gi Barcelona muligheten til å fjerne de Jong fra lønnsbudsjettet. Ifølge det spanske mediet er Bayern åpne for å leie de Jong med kjøpsopsjon.

Nederlenderen har tidligere nektet å forlate Barcelona, spesielt ikke for europaligaspill, Bayern München har en solid pakke å tilby 25-åringen. For mens United kan tilby tidligere mentor ten Hag og en grisete høy ukelønn, har Bayern Champions League-billett, er CL-mester for noen sesong siden, har nesten garanti om ligatittel, pluss kompisen de Ligt i troppen.

Manchester United har all grunn til å frykte dette fremstøtet til Bayern.

No posts to display