Sparker treneren etter 8 kamper – selv med stor suksess i cupen

0
220
Dimitrios Grammozis trodde nok suksessen i cupen skulle telle positivt. (foto: Kaiserslautern, x)

Vi er godt inne i andre del av sesongen og klubbledelsen og supportere har begynt å se seg blind på tabellplasseringen. Hos den stolte klubben, Kaiserslautern er frykten for å mislykkes nå større enn drivkraften for å vinne.

På høsten/tidlig vinter pleier det å være et ras av trenere som får sparken rundt i Europa. Ambisjonene for sesongen er ikke i nærheten av å bli møtt, treneren blir den naturlige «skyldige». Det samme skjer når vi passerer nyttår og kampen om de øverste – eller nederste plassene – spisser seg til. Hos Kaiserslautern har ledelsen rukket å trykke på panikk-knappen to ganger.

LES: Bayern-boss toner ned suksessen til Xabi Alonso

Dimitrios Grammozis ble hentet inn som trener for 2.bundesligaklubben i desember, Oliver Schâfer hadde fått sparken, bare ett år i jobben. Noen Grammozis-effekt ble det dårlig med i ligaen, fem tap på seks kamper endrer ikke kursen mot nedrykk fra andredivisjon.

Grammozis har likevel ledet Kaiserslautern til overraskende suksess i den tyske cupen. 3-1 seier mot Hertha Berlin i kvartfinalen har sendt klubben til semifinale i april.

SPORTEN: Guardiolas geniale plan var å punktere Parken

Men tydeligvis ikke nok for klubbledelsen. Selv om det er fem klubber som er del av nedrykksstriden i 2. Bundesliga, er Grammozis veid for lett.

Etter åtte kamper og semifinalebillett…

No posts to display