Sport1: RB Salzburg er fornøyd med summen – nå blir det Karim Adeyemi-overgang

0
553
On fire. (foto: salzburg, twitter)

For noen måneder siden gikk det sterke rykter i tysk media om at Dortmund var enig med supertalentet Karim Adeyemi. Det var bare det at det manglet enighet med RB Salzburg, som ikke aktet å sende fra seg nok en av sine beste spillere for en «slikk og ingenting». Så kom ryktet om at Liverpool hadde posisjonert seg foran Dortmund. Ifølge Sport1 er det nå hele avgjort.

For Borussia Dortmund. For ifølge Sport1 er de to klubben enige om en overgangssum på 38 millioner euro som kan øke med 3 millioner euro. Dette gjør overgangen til ny klubbrekord. 20-åringen skal tidligere være enig med Dortmund om en femårs-avtale, med rundt 5 millioner euro i årslønn.

Les: Bild: Emre Can og to andre Dortmund-spillere skal selges

Den unge senterforwarden har scoret jevnt og trutt denne sesongen, med solide 20 scoringer på 39 kamper. Debuten på Die Mannschaft kom tilbake i september med scoring, der Adeyemi siden har fått med seg ytterligere to kamper hos Hansi Flick.

Adeyami jubler etter nok en målrik kamp.

Med Erling Haaland på tur ut porten på Signal Iduna Park, er det denne spilleren som skal dempe savnet hos Dortmund-supporterne til vikingen deres. Null press, altså.

Les på Sporten: Fernando Torres tilbake for fullt!

No posts to display