Stjernespilleren nærmer seg Premier League

0
515

Borussia Dortmund nærmer seg ett salg til enten – Manchester United eller Chelsea. Nå har den tyske storklubben startet forberedelsene på et salg av stjernespilleren.

Om vi skal tro tyske Sport1 kommer Jadon Sancho til å bli solgt etter den inneværende sesongen. Og etter hva den tyske TV-kanalen, så nærmer det seg et salg til enten Chelsea eller Manchester United.

To klubber topper interessen

Manchester United skal ikke ha lagt fra seg interessen for Borussia Dortmund-kanten, og i tillegg skal Chelsea ha engelskmannen på ønskelisten. «The Red – devils» har over flere år vist enorm interesse for 20-åringen fra Camberwell i England – og nå ser det ut til at, lynvingen endelig kan havnet i engelsk fotball.

Men de vil måtte ønske seg kamp fra de mørkeblå fra London, også Chelsea skal ha fått opp interessen for ett av de største talentene i engelsk fotball. Etter overgangen fra Manchester City, har lynvingen økt markedsverdien sin ytterligere og står nå ifølge tranfermarkt på rundt 1, 8 milliarder kroner.

Villig til å betale enorme summer

Manchester United har ymtet frem til at, de ønsker å betale rundt 90 millioner kroner, men det var ikke noe som Borussia Dortmund ønskdet, de ville ha enda mer penger enn hva Manchester United ville betale.

Men nå oppgir Sportbild at pandemien har endret ting og ett salg kan bli adskillig billigere, og nå vil den tyske storklubben være villig til å motta rundt 88 millioner pund for hurtigtoget.

20-åringen har levert tre scoringer og ni målgivende pasninger i Bundesliga så langt denne sesongen, på 17 kamper.

No posts to display