Store ting på gang for Nagelsmann

0
299
Scoringer, Jungs!

Julian Nagelsmann endte ikke i Premier League hos Tottenham eller Chelsea, etter dette har den tidligere Bayern-treneren smurt seg med tålmodighet. De neste ukene kan to store muligheter åpne seg for 36-åringen.

Denne uken kom de første ryktene i tysk media at Borussia Dortmund-ledelsen er i prosess med å gi Edin Terzic sparken etter en seig sesongstart med 5 poeng på tre kamper. Forrige sesong kunne Dortmund ha avgjort Bundesliga i siste runde, men snublet.

LES: Thomas Tuchel applauderer Ryan Gravenberchs overgang til Liverpool

1-1 mot Bochum og 2-2 på hjemmebane mot nykommer Heidenheim denne sesongen lover ikke godt. Ifølge Bild er Nagelsmann mannen som hentes inn hvis Terzic ryker.

9. september og 12. september spilles to kamper som også kan avgjøre om en gigantjobb blir ledig. Hansi Flick tok over hovedansvaret for Die Mannschaft i 2021, forsvant ut av VM-sluttspillet og har startet oppkjøringen mot EM på hjemmebane med to tap i vennskapskamper: 1-0 mot Polen og 0-2 mot Colombia.

I morgen skal Tyskland opp mot Japan, så mot Frankrike, 12. september. Fortsetter Flick og landslaget å underlevere, står Nagelsmann klar. Ifølge den tyske overgangsjournalisten Christian Falk er Julian Nagelsmann en av toppkandidatene til begge jobbene.

LES OGSÅ: Ga Cruyff tilbud om jobb i Premier League

Det ble ikke Tottenham eller Chelsea tidligere i år, får Nagelsmann tilbud om å lede Die Mannschaft til EM-suksess på hjemmebane 2024, topper dette alt.

No posts to display