Ta med 1,5 milliarder – eller la oss i fred

0
534
Wunderkind. (foto: leverkusen, twitter)

For en uke siden måtte Bayer Leverkusens største talent hjelpes av banen i kampen mot FC Köln. Florian Wirtz er bare 18, men spiller allerede en nøkkelrolle hos trener Gerardo Seoane. Wirtz røk leddbåndet og må gjennom en tung tid med rehabilitering og opptrening, men når den tyske landslagssjefen ringer direkte etter skaden for å berolige tenåringen om at dette skal gå bra, da skjønner vi hvilke forventninger det er til den offensive midtbanespilleren.

Wirtz hadde debuten sin hos Leverkusen helt tilbake i mai 2020. I løpet av den snart to år lange peridoden har spilleren vært på banen i 78 kamper med 19 scoringer og 22 assists. Ikke dårlig for en tenåring på midtbanen. Hansi Flick hos Die Mannschaft så i september at Wirtz allerede var klar for debuten på a-landslaget.

Les: Markus Thuram og tre andre fra Borussia Mönchengladbach følger etter Denis Zakaria

Med fire a-landskamper denne sesongen og 10 scoringer og 14 assists på 31 kamper for Leverkusen, er kursen staket ut for Wirtz. Bayer Leverkusen har ifølge Sport Bild sikret seg mot at noen av gigantene gjør som Chelsea da de snappet til seg Kai Havertz. Sport Bild hevder Leverkusen satser på å beholde Wirtz til 2024, der ingen rikinger skal komme å snakke om overgang før de er villig til å legge minst 1,5 milliarder kroner på bordet.

Først handler det om å komme seg tilbake på beina. (foto: leverkusen, twitter)

Les på Sporten: Ferrari feier Formel 1-konkurrentene av banen i Bahrain Grand Prix

No posts to display