Tar en drastisk Naby Keita-beslutning etter at Liverpool-floppen «nektet å gå på lagbussen»

0
296
Naby Keita

Werder Bremen kunngjorde at de hadde suspendert Keita til slutten av sesongen, mens spilleren også hadde fått en «betydelig bot».

Da han fant ut at han ikke ville være i start elleveren for å møte Bayer Leverkusen på søndag, valgte Keita å ikke reise med laget, og valgte i stedet å reise hjem.

Les: Treårskontrakt for Harry Kanes neste trener ligger på bordet

Klubbens fotballsjef, Clemens Fritz, sa: «Som klubb vil vi ikke tolerere Nabys oppførsel.

«Han sviktet laget sitt i en tid med vanskeligheter rundt vår siste gang av form og tilgjengelighet av laget og satte sine egne interesser over lagets. Vi kan ikke tillate det.

«På dette stadiet av sesongen trenger vi fullt fokus på de gjenværende kampene og et lag som holder sammen. Det er derfor vi ikke har noe alternativ.»

Den tidligere Liverpool- stjernen vil ikke lenger trene med laget eller være en del av førstelagets garderobe.

Mandag forklarte Fritz: «Etter at Naby i går fant ut at han ikke ville spille fra start, bestemte han seg for ikke å sette seg på bussen, men å reise hjem. Vi vil snakke med ham og agenten hans i morgen om konsekvensene og hvordan vi skal gå frem.»

Etter Fritzs offentlige kritikk, tok Keita seg til sosiale medier for å forsvare seg.

Han skrev på Instagram og sa: «Jeg ønsker å avklare situasjonen min i klubben min Werder Bremen. Helt siden jeg kom til denne fantastiske klubben har jeg alltid vist min profesjonalitet. Jeg har alltid prøvd å hjelpe klubben og de store supporterne, spesielt i denne tiden med dårlige resultater.

Les på Sporten: Tidligere landslagstrener for England anbefaler Greenwood som forsterkning

«Siden starten av min karriere har jeg aldri hatt problemer med disiplinen min og har alltid vist en eksemplarisk holdning. Jeg vil ikke akseptere at noen prøver å skade bildet mitt.

«Til supporterne, jeg har alltid jobbet hardt på trening for å få riktig resultat i helgen. På trening kan jeg bare yte mitt beste. Og til lagkameratene mine, lykke til med kampen.»

Keita har vært med i bare fem Bundesliga- kamper for Werder i det som har vært nok en skaderammet sesong.


Imidlertid hadde han vært i de siste fem kampdagene, og forble en ubrukt innbytter mot Eintracht Frankfurt forrige fredag ​​etter å ha spilt inn som innbytter i de to foregående kampene.

Dette hadde vært Keitas første Werder-kamp siden oktober.

Keita kom til Werder på en gratis overgang etter hans Liverpool- avgang på slutten av kampanjen 2022-23. Han hadde tidligere spilt i Bundesliga med RB Leipzig, og ble kjøpt av Merseyside-klubben for 52,75 millioner pund i 2018.

Midtbanespilleren tålte en skadeplaget karriere på Anfield og var begrenset til bare 13 opptredener i alle konkurranser i sin siste sesong i klubben.

Les på Helsesjefen: Tottenham stjerne lider av søvnløshet

No posts to display