Tester ny mulighet for å komme seg bort fra Manchester City

0
396
Bayern ikke helt overbevist. (foto: bayern, twitter)

Joao Cancelo presset frem en overgang til Bayern München de siste dagene av overgangsmarkedet. Da hadde portugiseren gått lei av det han opplevde som manglende spilletid. Den tidligere nøkkelspilleren til Guardiola dro til Bundesliga på utleie, i kontrakten lå en kjøpsopsjon for Bayern.

70 miillioner euro vil det koste Bayern München å gjøre overgangen permanent. Signalene fra tysk media er at Bayern-ledelsen ikke er villig til å utnytte opsjonen. Dette skaper usikkerhet rundt 28-åringens neste steg. Pep Guardiola åpner ikke døra til City-troppen, Bayern München er lite entusiastiske over å bruke en stor del av overgangsbudsjettet i sommer på høyrebacken.

LES: Bundesliga-trenere vil utfordre VAR-avgjørelser

Dette har fått Cancelos agent, Jorge Mendes, til å lete etter alternativer for klienten. Ifølge spanske Sport har Mendes tatt kontakt med Barcelona. La Liga-giganten har vist interesse for Cancelo i lengre tid, nå kommer muligheten. Utfordringen til Barcelona er selvfølgelig at de må kutte drastisk i utgiftene samtidig som de jobber med å få Messi tilbake til Camp Nou.

LES OGSÅ: Goal: «Hvordan våger Neville å stille spørsmål til Ødegaards lederegenskaper!»

No posts to display