The Athletic: Tottenham har blinket ut to midtstoppere fra Bundesliga

0
510
Tottenhams sportsdirektør i intens jakt på midstoppere.

Siste forsterkninger hos Spurs kom ikke overraskende fra Serie A og Juventus. Med Fabio Paratici og Conte ved roret, forventer vi flere Serie A-spillere. Ifølge The Atheltic vendes blikket også mot Bundesliga.

Tottenham har midtstoppere som klart toppmål i sommer. Sammen med Alessandro Bastini (Inter Milan) og Sven Botman (Lille) har London-klubben funnet egnede forsterkninger til midtforsvaret hos RB Leipzig og Freiburg.

Les: Klopp fnyser av Haaland-opplegget

20-åringen Josko Gvardiol har kontrakt med RB Leipzig til 2026 og har sendt signaler om at han egentlig ikke har noen grunn til å forlate klubben. Ifølge The Athletic hindrer ikke dette Tottenham fra å ha den kroatiske landslagsspilleren på ønskelista.

Gvardiola. (foto: rb leipzig, twitter)

Det samme gjelder også for Nico Schlotterbeck. Her åpner muligheten seg med 22-åringens kontrakt ferdig i 2023, men spilleren har tidligere uttalt at han aller helst blir værende i Tyskland (med Borussia Dortmund nærmest signatur).

Schlotterbeck til venstre. (foto: freiburg, twitter)

Vet Paratici likevel noe som gjør dette til reelle kandidater for Tottenham?

Les på Sporten: Les på Sporten: Bekreftet: Barcelona har sikret seg seg signaturen Manchester United og Chelsea sårt trengte

No posts to display