Thiago bekrefter: Jeg forlater Bayern München

0
547
Thiago Alcantara tviler på en overgang. Foto: DW.de

I et åpent brev skriver midtbanespilleren Thiago Alcântara at han forlater Bayern München etter syv år.

Den spanske landslagsspilleren Thiago Alcântara forlater Bayern München. Spanjolen skriver i et åpent brev, som han har lagt ut på Twitter, at dette er den vanskeligste avgjørelsen han har tatt i karrieren.

– Jeg har bestemt meg for å avslutte kapittelet mitt i denne fantastiske klubben. Klubben der jeg har både vokst og utviklet meg som spiller i sju år, skriver han.

I følge en rekke medier, inkludert BBC og Sky Sports, er Liverpool neste arbeidsgiver for midtbanespilleren. Og at han skal allerede være på vei til Liverpool.

Blant annet skriver BBC at Thiago har blitt enig med Liverpool på en fireårskontrakt etter at klubbene har avtalt en kjøpesum på rundt 20 millioner pund, tilsvarende 162 millioner kroner.

Prisen kan øke med ytterligere fem millioner pund, noe som tilsvarer rundt 40 millioner kroner. 29 år gamle Thiago har spilt for Bayern München siden han byttet fra FC Barcelona i 2013, hvor han spilte ungdomsfotball og senere ble en del av førstelaget.

I den tyske storklubben har han blant annet vært med på å vinne syv mesterskap og fire cuptitler, og i sin siste sesong var han med på å vinne Champions League etter å ha slått PSG i finalen.


No posts to display