Thomas Tuchel får klar beskjed fra Uli Hoeness hva man ikke kan tillate seg hos Bayern München

0
292
Tuchel fikk kjeft. (foto: bayern, twitter)

Thomas Tuchel visste han beveget seg inn i et skikkelig vepsebol da han signerte med Bayern München, sin tidligere erkerival som Dortmund-trener. Det kom likevel mer enn den tidligere Chelsea-treneren hadde forventet. Etter noen ekstremt hektiske runder med Champions League-exit, Mané-slåsskamp i garderoben, bundesligatittelen med et nødskrik etter at Dortmund snublet i siste kamp, oppsigelse av Bayern-boss Kahn og sportsdirektøren.

Uli Hoeness tituleres som ærespresident, men begrenser seg ikke med å holde seg i bakgrunnen. Da kaoset rund Harry Kane løste seg, var det Hoeness som fortalte om prosessen, Da Oliver Kahn fikk sparken, var ærespresidenten igjen aktiv ute. Nå gir den tidligere Bayern-spilleren Tuchel en smekk på fingerne.

LES Marco Rose slapp å bli ydmyket av Haaland, men innrømmer han ble satt på skolebenken

I begynnelsen av september fortalte Thomas Tuchel han mente troppen var for «tynn». Han fikk Harry Kane, mens Fulham-stjerna Palhinha måtte returnere fra München til balløya på Deadline Day. Antonio Conte og Jose Mourinho har som vane å kritisere egen tropp når det butter, men hos Bayern München skal dette ikke forekomme.

-Uttalelsene hans (Tuchels) var en fest for mediene, spesielt de tabloide avisene. Noe av det var ukloke uttalelser, for jeg ville aldri ha latt mitt eget lag se svakt ut ved å si at vi er for tynt besatt, sier Hoeness til NTV.

-Hvis man ser hvem vi har på benken hver helg, så er det jo bare landslagsspillere. Så vi har ikke en tynn tropp, kommer det fra ærespresidenten.

LES OGSÅ: Nicklas Bendtner har takket nei til sine første trenerjobb-tilbud

No posts to display