Thomas Tuchel har ingen planer om å redde Daley Blind

0
243

Den 33 år gamle venstrebacken Daley Blind startet ut som liten gutt i talentfabrikken til Ajax. Sommeren 2014 solgte den nederlanske klubben han til Manchester United for 17,5 millioner euro for så fire år senere kjøpe tilbake for nesten det samme.

Da Daley Blind takket for seg på Old Trafford i 2018, var det etter 141 kamper i den røde drakta. Nederlenderen fikk med seg den første delen av en mildt sagt kaotisk post Ferguson-periode, men hadde likevel mange gode minner fra tiden i Premier League. Da venstrebacken returnerte til gamleklubben Ajax, ble det likevel alt annet enn nedtur.

Les: Sky Sports: Kandidat til å lede en av verdens dyreste tropper

For Blind kom inn i Ten Hags ekstremt effektive Ajax-maskin med de Ligt, de Jong og resten av supertalentene, og fikk med seg den eventyrlige Champions League-reisen helt til semifinale.

Møter i fjor jul mellom Blind og Ajax, ble de «enige» om å terminere kontrakten, selv om Blind var på banen i 5 av 6 Champions League-kamper og har 13 Eredivisie-kamper med to scoringer denne sesongen. Blind står med totalt 333 kamper for Ajax.

LES: Rangnick langer ut mot signering hos Premier League-gigant

Nedtur!

De svært skeptiske tyske seriemestrene Bayern München valgte i vinter å utnytte at Daley Blind var uten klubb og hentet han på en gratis overgang. Kontrakten de ga var kortvarig, bare ut inneværende sesong.

Ifølge Sport1-journalist Kerry Hau er det med 99,9 prosent sikkerhet at Blind ikke får forlenget kontrakten og blir med andre ord klubbløs etter 30 juni. Den tidligere Manchester United-spilleren har dukket opp i fem kamper og totalt spilt i 157 minutter for Bayern München.

Da Thomas Tuchel i slutten av mars ble hentet inn som nye manager i Bayern München var det håp i Blind leiern at ting ville bli bedre. – Men Tuchel har ingen intensjon om å redde Blind.

No posts to display