Tidligere Aston Villa-spiller hopper inn som redningsmann i Bundesliga

0
273
El Ghazi har landet hos Mainz. (foto: mainz, twitter)

Bo Svensson spilte for Mainz i perioden 2007-14, i 2021 ble dansken hentet tilbake til klubben som trener. Her har Svensson ledet klubben til solide plasseringer i Bundesliga med 8. plass 2021/22 og 9. plass forrige sesong. Nå skulle den stolte bundesligaklubben ta det neste steget opp tabellen til en billett for spill i Europa. Starten har gitt alt annet enn forhåpninger om dette.

Etter fire kamper står Mainz 05 allerede 8 poeng bak de seks beste klubbene, på fredag kom en signering som skal gi klubben nødvendig forsterkning i det som så langt har vært et handlingslammet angrep.

Anwar El Ghazi var ferdig med PSV i september og spaserte ut på overgangsmarkedet som free agent. Dette betyr at den nederlandske vingen sto i posisjon til å forhandle med klubber, som etter overgangsvinduet smekket igjen sårt trengte forsterkninger i angrepet. 28-åringen var noen uker linket til Manchester United som slet med sin Antony -og Sancho-situasjon, nå har den tidligere Aston Villa-spilleren tatt veien til Bundesliga.

El Ghazi hadde en suksessrik runde hos Villa med 26 scoringer og 16 assists på 119 kamper 2018-22, hos Ajax ble det 23 scoringer og 16 assist på hundre kamper. Før El Ghazi forlot PSV, hadde han notert seg med 9 mål på 33 kamper.

LES: Denne uken spaserer et av Uniteds megatalenter inn døra hos City

Fredag bekreftet Mainz at nederlenderen har signert med klubben.

Skal vi tolke presentasjonen av spilleren med Man United: x, Mainz 05: !, skjønner vi at tyskerne er fornøyde.

LES: «Gruser» karrieren til tidligere wonderkid

No posts to display