To Premier League-klubber kjemper om signaturen til den ferske bundesligastjerna

0
367
Guirassy etter nok en scoring. (foto: stuttgart, twitter)

Forrige sesong var Serhou Guirassy toppscorer for en bundesligaklubb uten at spesielt mange fikk det med seg. Stuttgart var gjennom sesongen en av nedrykkskandidatene og klubb og spiller lå under radaren til storklubbene. Denne sesongen har bildet endret seg, eller rettere sagt: Stuttgart og Guirassy har endret det.

Totalt overaskende er Stuttgart på 3. plass i Bundesliga etter tretten kamper, Guirassy har økt produksjonen foran motstandernes mål. Nå er 27-åringen inne på ønskelista til en håndfull storklubber. I tillegg til den ekstreme målteften har spissen en «latterlig lav» utkjøpsklausul.

LES: Tysk media: Harry Kane må tilbake og spille to kamper mot Tottenham

Stuttgart så denne tydeligvis ikke komme etter å ha slitt på bunnen av ligatabellen, ifølge Sky Sports kan Guirassy hentes ved å trykke på utkjøpsklausulsknappen på under 20 millioner euro – i januar.

I Manchester jobbes det for å hente toppscoreren for å redde sesongen. 16 scoringer på 14 Premier League-kamper. Dette er resultatet for Manchester United på 7. plass i Premier League. Til sammenligning har Brighton på plassen under 30 scoringer. Rasmus Højlund har fått Premier League-sperre, Anthony Maritial fortsetter å være Martial, Marcus Rashford er inne i et sportslig mørkt hull det er uvisst når forrige sesongs toppscorer kommer seg opp fra.

Serhou Guirassy står med 16 bundesligascoringer på 11 kamper, like mange seriemål som hele Man United-troppen. Ifølge Football-Insiders kilder er Manchester United i pole position for å sikre seg signaturen til den brennhete spissen, men må dele plassen med Newcastle.

LES: Første Premier League-trener har fått sparken – møter en gammel kjenning i døra

Stuttgart trenger Guirassy ut sesongen for å holde trøkket oppe til en billett ute i Europa, men det kan bli tøft for den lille klubben når gigantene på balløya bestemmer seg for å trykke på knappen.

SPORTEN: Den nye TV-avtalen for Premier League koster over 90 milliarder

No posts to display