Tysk fotballegende mener Dortmund vinner Bundesliga!

0
501
Bellingham bidrar selvfølgelig til at Kohler setter pengene på Dortmund. (foto: dortmund, twitter)

Ti ganger har Bayern München løftet Bundesliga-trofeet på rad. Julien Nagelsmann nådde ikke opp i sin første sesong i cupen eller i Champions League, men den nasjonale serien, den hadde den tidligere RB Leipzig-treneren grepet på. Skal vi tro jürgen Kohler, må Nagelsmann også her gi tapt.

Noen som husker Jürgen Kohler? VM-mesteren med Tyskland som hadde alt annet enn mål om å gjøre seg populær hos motstandernes angrepsspillere. Den kompromissløse midtstopperen minnet litt om Italias Chiellini, der «målet helliggjør midlet» i forsvarsspillet. Kohler har spilt både for Bayern München (1989-91) og Dortmund (1995-2002), og kan sin tysk fotball. På spørsmål fra Kicker hvem som vinner Bundesliga neste sesong, mente Kohler det er Dortmunds tur.

LES: Stefan Ortega rykket ned fra Bundesliga – hentes til toppen av Premier League

-Da jeg så på troppene til de to beste tyske klubben, gleder jeg meg til sesongen. Det kommer til å bli mer spennende enn forrige, sier Kohler til Kicker.

Hva som får Dortmund til å være Kohlers favoritt, er at han mener usikkerheten rundt Lewandowski er for stor, og at Sadio Mané ikke er nokfor å erstatte toppscoreren. Videre at Dortmund har gjort noen råsterke signeringer i Nico Schlotterbeck, Karim Adeyemi and Sebastien Haller.

-Nysigneringene vil styrke Dortmund-laget, kommer det fra Kohler.

LES PÅ F7: Favorittvideospillene som nordmenn liker å spille

Som tydeligvis ikke er så bekymret på vegne av Dortmund at de måtte gi slipp på Erling Haaland…

No posts to display