Tysk media: Harry Kane må tilbake og spille to kamper mot Tottenham

0
355
Kane er ikke helt ferdig med Tottenham. (foto: bayern, twitter)

Harry Kane tok overgangen fra Premier League til Bundesliga som Erling Haaland gjorde det motsatt vei forrige sesong. Kane står med 21 mål på 16 kamper i den nye drakta og har vist han kan fylle det gigantiske tomrommet etter Robert Lewandowski. Selv om Kane nå er ferdig med Tottenham, er ikke Daniel Levy ferdig med Kane. Nå melder en tysk avis at Kane og Bayern har «en gjeld» som skal betales til Premier League-klubben.

Vi har skjønt det gikk hardt for seg de siste timene før Harry Kane reiste til München for signering i sommer. 30-åringen har selv fortalt han var på nippet til å droppe hele greie, spille ut sesongen i Spurs-drakta og la Daniel Levy gå glipp av salgsinntektene på godt over milliarden. Tyske Abend Zeitung melder om en tilleggsklausul i kontrakten som bekrefter at Spurs og Bayern måtte gå kreative til verks for å bli enige.

LES: Nagelsmann skjønner EM-billetten fort blir en sovepute

Vi har hørt snodige klausuler i spillerkontrakter tidligere, men denne tar kaka. Abend Zeitung hevder Bayern München og Harry Kane måtte forplikte seg til å spille to kamper mot Tottenham for å få gjennom avtalen.

Det tyske mediet hevder de to treningskampene er del av handelen som sendte Kane til Bundesliga. Her er Kane selvfølgelig forpliktet til å spille i begge kampene mot klubben i sitt hjerte.

Og inntektene fra kampen som garantert blir utsolgt og overført til skjermer verden rundt? Abend Zeitung melder Tottenham tar hele inntektspotten, Bayern München må nøye seg med to treningskamper og et klapp på skulderen fra Daniel Levy.

SPORTEN: Knallhard kritikk fra garderoben på Old Trafford: «Vi har trent for hardt»

Bundesliga-tabellen

No posts to display