United, Liverpool og de andre, hadde tapt kampen før den var i gang

0
674
Stikk, din mygg.

Dayot Upamecano var i en lang periode ryktet til hele Premier League-banden bestående av Liverpool, United, City og Chelsea. Det endte likevel med at den franske signaturen ble satt på brevarket til Bayern München. Ifølge hovedpersonen selv, var det aldri plan om en exit til Premier League.

Karl-Heinz Rummenigge lyktes med å skaffe seg markedets hotteste unge midtstopper, og planlegger å bygge opp midtforsvaret rundt 22-åringen de neste fem, ti årene (Bayern gjør sjelden noe kortsiktig).

Les: Ikke rart Flick fikk nok av Bayern München

Upamecano legger igjen RB Leipzig-drakta til sommeren, så situasjonen har vært ganske pussig. Franskmannen signerte for Bayern for noen måneder siden, og har siden den gang kjempet for at Leipzig skal ta Bundesliga-trofeet fra nettopp Bayern.

For den franske landslagsspilleren er Bundesliga toppen.

-Jeg har hele tiden vært sikker på at jeg ville bli i Tyskland og Bundesligaen. Jeg liker landet, kampenes nivå, fansen og stadionene. Når FC Bayern ringer til deg, da blir man virkelig stolt, sier Upamecano ifølge Goal.

Ekstra bonus blir det å ha med seg Nagelsmann til Bayern etter sommeren. Dette er manageren som guidet Upamecano til å bli det mest ettertraktede forsvarstalentet på markedet. Etter sommeren fortsetter jobben.

Les på Sporten: Ajax gir Donny van de Beek det beste rådet

No posts to display