Volleyscoring sørget for nok en seier for Bayern

0
544

Bayern München trøblet borte mot Lokomotiv Moskva, men en pen scoring fra Joshua Kimmich berget 2-1 og fortsatt full pott i mesterligaen.

Det fløt ikke som vanlig for de regjerende mesterne i den russiske hovedstaden. Likevel dro Bayern hjem til Tyskland med nok en seier.

Det sørget Kimmich for da han på halvvolley satte en ball fra Javi Martinez i nettet fra utsiden av boksen. Vinnermålet kom i det 79. minutt.

– Vi måtte kjempe veldig hardt for denne seieren. Vi spilte ikke dårlig, men vi burde avgjort tidligere. Vi er glade for å vinne på en dag da vi ikke spilte på topp, sa Kimmich til DAZN.

Bare et par minutter tidligere hadde Ze Luis lurt seg bak Bayern-forsvaret, men angrepsspilleren fra Kapp Verde sløste bort en gyllen sjanse til å ta Lokomotiv Moskva i føringen.

Anton Mirantsjuk utlignet for vertene i det 70. minutt. Han satte ballen forbi Manuel Neuer.


Scoret i 39 av 40 kamper

Bayern tok ledelsen etter et snaut kvarter. Leon Goretzka brukte hodet til å stange inn et perfekt slått innlegg fra Benjamin Pavard.

Ti minutter senere var Kingsley Coman nær å kopiere lagkameratens scoring, men matchvinneren fra forrige sesongs mesterligafinale styrte ballen i stolpen.– Vi spilte en veldig god kamp og skapte mange sjanser mot Bayern, men likevel fikk vi ikke med oss noe fra kampen. Likevel likte jeg det jeg så av oss i møte med verdens beste lag, sa Lokomotiv-trener Marco Nikolic.

Det tyske storlaget har scoret i 39 av sine 40 siste kamper i ulike turneringer. Unntaket er 0-0-oppgjøret mot RB Leipzig fra februar. Klubben vant alle sine mesterligakamper forrige sesong og har altså startet med to seirer i høst.

No posts to display